Week 8: Nienke blogt!

“Hartstikke belangrijk dus.” is wat Nienke schrijft over project Social Labs in haar blog op 31 oktober 2017. Wij zijn heel erg blij dat onze voorzitter van het CvB ons initiatief zo openlijk steunt. En, dat ze ons helpt zo veel mogelijk labs te verzamelen met haar woorden: “Daarom roep ik iedereen binnen Fontys op: […]

“Hartstikke belangrijk dus.” is wat Nienke schrijft over project Social Labs in haar blog op 31 oktober 2017. Wij zijn heel erg blij dat onze voorzitter van het CvB ons initiatief zo openlijk steunt. En, dat ze ons helpt zo veel mogelijk labs te verzamelen met haar woorden:

“Daarom roep ik iedereen binnen Fontys op: deel je ervaringen en ideeën met het onderzoeksteam. Neem actief deel aan het kennisnetwerk en zorg dat Fontys óók formeel en informeel kan leren over het eigen onderwijsproces. Draag je steentje bij aan de kwaliteit van de Fontysbrede onderwijsinnovatie. Uiteindelijk moeten hybride leeromgevingen ons – letterlijk – the best of both worlds bieden.”

De teller staat mede hierdoor inmiddels op 62 collega’s die contact hebben gezocht. Nice!

Er zit grote diversiteit in de initiatieven die zich aandienen. Alleen al in de domeinen van waaruit die initiatieven ontstaan. Deze week spreekt de projectgroep van project Social Labs collega’s van de domeinen: Kunst en Educatie en Economie.

Want, ondertussen bellen we namelijk iedereen die ons benadert, gewoon om even kennis te maken en alvast wat kennis uit te wisselen. Deze week staan bijvoorbeeld afspraken ingepland met:

  • Paul Hennissen
  • Ronald Keurentjes
  • Peter ter Hark
  • Roy Mevissen
  • Monique Hamers-Regimbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *